Tarinatuokiot 2019

Syksyn 2019 Tarinatuokiot  joka toinen keskiviikko 11.9.2019 alkaen jatkuvat Naantalin Urheilutalolla klo 12.00. Kahvi kuumana 11.30 alkaen.

Tervetuloa vanhat ja uudet jäsenet mukaan viettämään mukavaa yhteistä iltapäivää ohjelman ja kahvin merkeissä.

Ohjelmatoimikunta on laatinut joka kerraksi ohjelmaa käsittäen mm. esitelmän ajakohtaisista ja/tai jäsenistöä kiinnostavista aiheista. Laulukerho, kuorot ja niin omat kuin vierailevatkin solistit sekä koululaiset ja päiväkotilapset viihdyttävät musiikkiesityksillään hyväntuulista yhdistysväkeä. Uusia jäseniä kirjataan!

 

Riitta Tuhola kokoamassa arpajaispöytää

Riitta Tuhola kokoamassa arpajaispöytää

Jokainen tarinatuokio vaatii kovaa talkooponnistusta ja lukuisia työteliäitä käsiä. Tuolit ja pöydät on järjesteltävä saliin ja taas tilaisuuden jälkeen korjattava pois. Kahvitarjoilu vaatii keittiöön vapaaehtoisia ahertajia. Arpojakaan ei voida myydä, palkintolahjakortteja hankkia, bingoa järjestää eikä voittokahvipaketteja hankkia ilman talkoolaisia.

Jokaisen tapaamisen päättää arpajaistet ja Bingo.

dsc_6133-copy

Bingo pyörii……

 

 

Tarinatuokioissa tapaat vanhat ja uudet ystävät, saat virikkeitä ja tietoa erilaisista tapahtumista, joihin on mahdollisuus osallistua ihan omassa elinpiirissäsi, Naantalissa. Ja mikä mukavinta, juttuseuraa riittää!

”Mäessä” Sinua odotetaan!

P.S. Kyyditys tarinatuokioon tavittaessa Vapaa-aikatullin edestä klo 11.30.