Nokialle teatteriin 11.1.2015

Komedia Satuhäät Sarkolassa su 11.1-15 klo 15.00

 Lämminhenkinen komedia talven harmauteen, eli kuivakakkua ainakin

 Elli ja Pauli ovat jo pari vuotta olleet kihloissa ja äidin ja koko suvun painostuksesta ovat suostuneet kesähäihin.

Juhannuksena 2014 vietetään heidän satuhäitään. Suoniemen kauniissa kirkossa he ovat sanoneet toisilleen tuon lyhyen mutta sitäkin painavamman sanan ”tahdon” ja pappi on antanut luvansuudella morsianta. Kuulan häämarssin soidessa he ovat kävelleet ulos kauniiseen päivään.

Nyt vietetään heidänhäitään Sarkolan Päivölässä, kaikki näyttää olevan hyvin. Tätä ennen, jo laskiaisena, Ellin äiti Hilkka on varannut Päivölän häitä varten. Ellin hyvä ystävä (paras !) on suunnitellut ohjelman sekä valinnut itsensä kaasoksi.

Häävalssia on harjoiteltu pitkin kevättä. Hääpuku on vuokrattu Tampereelta ja Paulin veli Ippe on luvannut hankkia karaokelaitteet. Ruuat on valmistettu, hääkakku tilattu ja istumajärjestystä ja kasvisruokavaihtoehtoja on mietitty kuumeisesti vielä hääpäivän aamuna.

Pict_2Tallinnasta suvun miehet ovat käyneet hakemassa sopivan (!?) määrän virvoitusjuomia. Kaikki on lopulta valmiina: Ellin ja Paulin romanttinen häätilaisuus voi alkaa.

Kun Ensiö Hyyppä ( Ellin ja Paulin rippipappi) on pitämässä puhetta, ajaa Päivölän pihaan auto. Kuka mies on? Morsian vilkaisee ikkunasta ja karahtaa punaiseksi.

Salaisuus selviää kun Satuhäät kaikkien kommellusten jälkeen saavat onnellisen, romanntisen ja kauniin lopun. Vai saavatko??

Sen näemme kun menemme katsomaan Satuhäitä Sarkolassa 11.1.2015 klo 15.00 alk. näytökseen.

Matkan hinta: 50 € /hlö

 Sisältää: matkan, teatterilipun, väliaikakahvin ja ruokailun.

Sitovat ilmoittautumiset ja matkan maksu viimeistään 12. 12. 2014 mennessä

 Imoittaudu matkallePB205030

 Lähtö: Isotalontie klo 10.45 ja L-autoas. Klo 11.00

 Teatteri terveisin:     Pekka