Tarinatuokio

 Tarinatuokioon tullaan viihtymään ja seurustelemaan.

Hyvää kevätkautta 2023 kaikille jäsenillemme! Tervetuloa taas tuttuun kerhopaikkaamme Kuparivuoren Urheilutalolle!

Yhdistyksen kevään ohjelma tarinatuokioineen ja kerhoineen alkaa keskiviikkona 18.1.

Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta – vaikkapa yhdessä sauvakävellen. Voit liittyä myös laulukerhoihin, jumppaporukoihin ja tietenkin  vapaaehtoistyöhön esim. tarinatuokioissa olet todella tervetullut. 

Kahvitus alkaa klo 11.30 ja klo 12 ovet sulkeutuvat ja ohjelma alkaa. Tarinatuokiot jatkuvat joka toisena keskiviikkona perinteiseen tapaan.

Ohjelmatoimikunta on koonnut asiapitoisen ja viihdyttävän ohjelmapaketin syksyn Tarinatuokioihin.

Kainot Pojat ja Maruset esiintyvät sekä kutsuttuja viihdyttäjiä on tulossa viihdyttämään. Emäntä apujoukkoineen on suunnitellut kahvitarjoilut. Joka kerta on myös arpajaiset ja bingo!

KOKOONTUMISPAIKKA

Naantalin Urheilutalo, Kuparivuorentie, 21100 Naantali, Tarinatuokiot joka toinen keskiviikko klo 12.00. Katso ilmoitukset Rannikkoseudussa.

TERVETULOA uudet ja vanhat jäsenemme!

________________________________________________________

Kevään 2023 Tarinatuokiot

Kahvipannu kuumana klo 11.30 alkaen

  • Ke 18.1. klo 12 Kynttiläseremonia. Tilaisuudessa muistetaan yhdistyksen vuonna 2022 poisnukkuneita jäseniä, Riikka Hietanen puhuu. Maruset ja Kainot Pojat esiintyvät. Arpajaiset ja bingo.
  • Ke 1.2. klo12 Silmien terveys ja silmälasien hoito, Jan-Erik Breitholz, Naantalin Aurinko-Optiikka. Maruset esiintyvät. Murrerunoja, Ritva Tiaisen runoryhmä. Arpajaiset ja bingo.
  • Ke 15.2. klo 12 Varsinais-Suomen Muistiyhdistys esittäytyy, Hanne Mansala. Trubaduuri Heikki Saari esiintyy. Pekan tietovisa, arpajaiset ja bingo.
  • Ke 1.3. klo 12 Emeritusprofessori Erkki Leppäkoski luennoi. Anja Torikka tarinoi Meksiko-Guatemalasta. Arpajaiset ja bingo. Maruset esiintyvät.
  • Ke 15.3. klo 12 Sääntömääräinen Kevätkokous, kahvitarjoilu klo 11.30 alkaen. Suvi Innilä esittelee Naantalin Musiikkijuhlien ohjelmaa ja hanuristi Topi Partanen musisoi. Arpajaiset ja bingo.
  • Ke 29.3. klo 12 Asiaa Liikenneturvasta. Pekka Kauton matkatarinointia. Maruset esiintyvät. Arpajaiset ja bingo.
  • Ke 12.4. klo 12 Hoiva Alina esittäytyy, Kirsi Viro. Taukojumppaa yms. Kainot Pojat esiintyvät. Arpajaiset ja bingo.
  • Ke 26.4. klo 12 Reijo ja Marja Kouvo, tarinoita NIzzasta. Maruset esiintyvät. Arpajaiset ja bingo.
  • Ke 10.5. klo 12 Kevätjuhla, ohjelmassa mm. puhe keväälle. Maruset ja Kainot Pojat esittävät keväisiä lauluja, arpajaiset. Kahvitarjoilu.

Ohjelmalisäyksiä tulossa…

Pidätetään oikeus ohjelmamuutoksiin

 

_____________________________________________________________

 

Syksyn 2022 Tarinatuokiot

Kahvipannu kuumana klo 11.30 alkaen

Ke 14.9. klo 12. Onnellisen elämän salaisuus, Päivi Sirén. Anja Torikan ja Marja Kouvon runoesityksiä. Kainot Pojat esiintyvät. Arpajaiset ja kahvibingo.

Ke 28.9. klo 12 Iiro Pöyhönen kertoo SOTE-uudistuksesta Naantalissa 2022. Maruset esiintyvät. Iloista taukojumppaa ja yhteislaulua. Arpajaiset.

Ke 12.10. klo 12 Martti Sipponen Aurinkotalosäätiöstä aiheenaan Palvelutaloasiat.  Kainot Pojat laulavat. Leikkimielinen muistivisa ja arpajaiset.

Ke 26.10. klo 12 Sääntömääräinen syyskokous. Kahvitarjoilu klo 11.30 alkaen. Veikko Ryynänen kertoo 50-vuoden takaisia muistoja Kultarannasta . Rusinat esittävät musiikkiteatteria. Arpajaiset.

Ke 9.11. klo 12 Asiaa kuulonhuollosta, terveydenhoitaja Heidi Viljanen Naantalin Terveyskeskuksesta. Ikäihmisten vitamiinit ja ravintolisät apteekin hyllyllä, proviisori Mira Hynninen. Kauneushoitola Laineella esittäytyy. Maruset esiintyvät. Arpajaiset ja bingo

Ke 23.11. klo 12 Yhdistyksen 50-vuotisjuhlien muistelot Kyösti Pitkäsen valokuvien ja tarinoiden kera. ”Kiinan ja Tiibetin kierto” Anja Torikan matkassa. Kainot Pojat esiintyvät. Arpajaiset ja bingo.

Ke 7.12. klo 11 Joulujuhla, Kuparivuoren esikoululaiset esiintyvät sekä muuta jouluista ohjelmaa. Arpajaiset. Puuro- ja kahvitarjoilu.

________________________________________________________________________