Kaupunginjohtaja vieraili Tarinatuokiossa

22.10.2014 kauniissa syksyissä säässä oli väkeä taas runsaasti kerääntynyt Urheilutaloon Tarinatuokioon.

Ruusunmarjat esitti tervetulolaulun uudelle kaupunginjohtajalle Jouni Mutasellle, joka esittäytyi ja kertoi mm yhteyksistään Naantaliin jo vuosien ajalta. Jonkinlaista ”lukkarinrakkautta” Naantalia kohtaan lienee syntynyt jo hänen perheineen viettämästä ajastaan mökillään Velkualla ja jossa hän on kahdeksankymmenluvulla työskennellyt vt. kunnanjohtajana.

Hän kertoi positiivisia uutisia Naantalin tämän hetkisestä taloudellisen  tilan kohentumisesta siinä määrin, ettei veronkorotuksiin ole ensi vuonnakaan tarvetta ja antoi eläkeläisille valoisan kuvan tulevasta.  Vanhusten kotinhoidon tukemiseen panostetaan, jotta tulevaisuudessa vanhukset kykenevät elämään pidempään omassa kodissaan.

Puheenjohtajamme Rauno Vänttinen otti esille yhdistyksemme avustussumman korottamistoiveen ottaen huomioon yhdistyksemme vireän toiminnan ja ison jäsenmäärän.

Ohjelmassa Ruusunmarjat lauloi kaksi laulua, joista toinen, ”Valssiruno”, sisälsi 25 eri valssin säettä, jotka yleisö arvasi ihan oikein ja tuli palkituksi Pihlajanmarjakarkein.

 

Leena tuomaroi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mangomaa

Reija Toikka Mangomaasta kertoi työstään kirkon ulkomaan avun edustajana ja tuon ajan innoittamana perustamastaan Mangomaa-kaupastaan, joka perustuu kenialaisten käsityöläisten valmistamien tuotteiden markkinoimisesta Suomessa. Näitä tuotteita oli myynnissä ja kauppa kävikin vilkkaana.