Tarinatuokioiden kevätkausi alkoi 15.1.2014

Bingo pyörii……

Tarinatuokiot  Urheilutalolla

joka toinen keskiviikko klo 12.00  alkaen 15.1.2014

Naantalin Eläkeläiset kokoontuvat sankoin joukoin joka toinen keskiviikko Naantalin Urheilutalon tiloissa. Kello 11.30 alkaen otetaan vastaan ilmoittautumisia niin jäseniksi kuin matkoille ja retkillekin. Iloisessa seurassa maistuu emäntien keittämät kahvit tuoksuvien leivonnaisten kera ennen varsinaisen ohjelman alkua klo 12.00.

 

 

 

Ohjelmatoimikunta on laatinut joka kerraksi ohjelmaa käsittäen mm. esitelmän jäsenistöä kiinnostavista aiheista. Laulukerhot, kuorot ja niin omat kuin vierailevatkin solistit sekä koululaiset ja päiväkotilapset viihdyttävät musiikkiesityksillään hyväntuulista yhdistysväkeä.

 

Jokainen tarinatuokio vaatii kovaa talkooponnistusta ja lukuisia työteliäitä käsiä. Tuolit ja pöydät on järjesteltävä saliin ja taas tilaisuuden jälkeen korjattava pois. Kahvitarjoilu vaatii keittiöön vapaaehtoisia ahertajia. Arpojakaan ei voida myydä, palkintolahjakortteja hankkia, bingoa järjestää eikä voittokahvipaketteja hankkia ilman talkoolaisia.

Jokaisen tapaamisen päättää arpajaistet ja Bingo.

Tarinatuokioissa tapaat vanhat ja uudet ystävät, saat virikkeitä ja tietoa erilaisista tapahtumista, joihin on mahdollisuus osallistua ihan omassa elinpiirissäsi, Naantalissa. Ja mikä mukavinta, juttuseuraa riittää!

”Mäessä” Sinua odotetaan!

Sirkka ja Laila jäseniä kirjaamaassa

P.S. Yhdistys on järjestänyt kyydin tarinatuokioon sitä tarvitseville. Lähtö Vapaa-aikatullin edestä klo 11.30.