Tarinatuokiossa 25.2.2015

Tarinatuokio alkoi Kevätkokouksella ja vieraaksi ohjelmaosuuteen oli kutsuttu ylilääkäri Kristian Kallio Naantalin terveyskeskuksesta. Mieluisan vieraan toivotti Rusinat tervetulleeksi esittämällä sketsin ”Uusi uljas lääke” kaikkine sivuvaikutuksineen. Runoryhmän aiheet sensijaan oli valittu paneutumaan vanhenemisen ja ihmisenä olemisen pohdintoihin.

Totiset Rusinat

Kanttori Kaino Vijasen pitkäaikainen työ yhdistyksssä mieskuoro Kainot Pojat perustajana ja johtajana palkittiin kunniajäsenyydellä. Hän täytti tämän vuoden alussa kunniakkaat 85 vuotta.

 

 

 

Kunniajäseniä Naantalin Eläkeläisissä

 Naantalin Eläkeläiset ry:n hallituksen ehdotuksesta yhdistyksen kevätkokous 25.2.2015 päätti kutsua kunniapuheenjohtajakseen

Jukka Koskelan. Nykyinen puheenjohtaja Rauno Vänttinen toi esille Koskelan pitkän ja ansiokkaan kauden tehtävässään yhdistyksessämme.

Koskela on toiminut puheenjohtajana 12 vuotta.

Kunniajäseneksi kutsuttiin kanttori Kaino Viljanen. Turun tuomiokapituli myönsi hänelle director cantus arvonimen hänen täytettyään neljäkymmentä vuotta 45 vuotta sitten. Yhdistyksen jäseneksi hän liittyi 1994 ja on toiminut aktiivisena, vahvana ja luovana musiikin tekijänä yhdistyksessämme 21 vuotta.

 

” Kainot Pojat-kuoro antaa jykevän ilmeen yhdistyksemme toimintaan

ja samalla mahdollisuuden lähes 20:lle miehelle toimia mieleisensä harrastuksen parissa”, mainitsi Pirkko Rauhanummi kukituspuheessaan.

Jukka Koskela oli estynyt tulemaan tilaisuuteen.

Yhdistys kiittää ansiokkaasta toiminnasta ja toivoo yhteistyön jatkuvan.

 

 

Kristian Kallio