Tarinatuokiossa kuultua ja nähtyä

12.4.2017 aurinko paistoi keväisesti ja Kuparivuorenmäellä juotiin munkkikahvit runsaan ohjelmallisen tuokion alkajaisiksi.

Kalervo Moukolainen

Yhdistyksen uusi ohjelmatoimikunnan jäsen, Kalervo Moukolainen oli ensi kertaan juontovuorossa ja hän esitteli itsensä alkajaisiksi. Puheenjohtaja Rauno Vänttinen kertoi entisen jäsenemme ja matkanvetäjämme Marja Rannan poisnukkuneen ja yhdistysväki nousi pitämään hiljaisen hetken hänen muistokseen.

Reippaan ”Vanhan kevätlaulun” sanoin:”Sä murheesi suista, ilmasta puista soi riemulaulu, tuoksuu jo maa…..” laitettiin ohjelma käyntiin. Sen aloitti jo meille tutuksi tulleen Trinitas Lääkäriaseman Leena Puotila. Hän painotti positiivisen elämänasenteen vaikutusta hyvinvointiimme sekä liikunnan, oikean ravinnon, B 12-vitamiinin ja yöunen osuutta aivojemme toimintaan.  Muistin vaalimiseen kuuluu stressittömyys, sosiaalisuus, liikunta, valoisa mieli, vireä, utelias elämänasenne ja näitähän arvoja me täällä Eläkeläisten Tarinatuokiossa vaalimme.

Leena Trinitaksesta

Trinitaksesta Leena Puotila

Kainot Pojat lauloivat komeasti ”Kevätkaikuja”-  ja Terve pohjolan maa”- laulut, jotka kuuluvat perinteisesti suomalaisen mieskuorolaulun aateliin.

Naantalin Musiikkijuhlien Tiina Tunturi kävi kertomasta kesäkuisen juhlien musiikkitarjonnasta ja olipa hänellä vielä tarjottavanaan alennuksia jäsenillemme.

Katri Heinonen esitteli kauniita magneettikorujaan, joilla hän kertoi olevan terveydelle positiivisia ominaisuuksia. Kauniita ne todella olivat ja allergioimattomia. www.korut.magnetix-wellness.com

Suloiset päiväkotilapset olivat harjoitelleet hauskan ohjelman laulaen ja leikkien iloksemme.

Pekka Kautto kertoi matkoista ja tulevista kohteista, joita on luvassa.

Rusina-ryhmä esitti Leena Litzénin suunnitteleman, sanoittaman ja ohjaaman ”Jäätä särkemään”- laulusketsin. Taas on Rusinoiden ohjelmassa yksi uusi, hauska esitys viihdyttämään eri tilaisuuksia.

 

Jäätä särkemään

Avantouimarit joukolla jäätä särkemään!

Kevätkaikuja

”Terve pohjolan maa!”

 

 

Valoisa katri ja korut

Katri Heinonen ja magneettikorut

Katri