Tarinatuokiot alkoivat Urheolutalolla

30.8.2017!

Puheenjhtaja Rauno Vänttinen täytti täydet 80 vuotta ja Ruusunmarjat onnittelivat Leena LitzéniReijo ja Riittan riimittämän onnittelulaulun myötä! Juhlatunnelma jatkui useamman synttärisankarin onnitelulauluilla ja Raunon ja Kouvon Reijon tarjoamilla viinerikahveilla!

Jouko Leino

 

 

 

 

 

 

Jouko Leino esitti koko joukon vanhoja sekä ihan uusiakin kuvia Naantalin rakennuksista ja muuttuneesta kaupunkikuvasta. Mielenkiintoinen kuvakavalkaadi sai yleisön tarkkaavaiseksi. Monille tuli muistoja mieleen vuosien varrelta.

 

 

 

Heikki RoutamaaHeikki Routamaa kertoi rantojen ravintoloiden värikkäästä historiasta. Monille tuttuja asioita ja nimiä vilahteli kertomuksessa pikkukaupungin värikkäästä historiasta, pikkukaupungin, jolla on monimuotoinen historia kylpylä-, turisti-, ranta- ja presidenttien kesänviettokaupunkina.

 

 

 

 

 

 

 

Ikäihmisten kuntoakin muistettiin heittämällä 100-vuotiaan Suomen kunniaksi arvoisensa kuntoiluhaaste, mummojen ja pappujen liikumisen kannustukseksi, liikkua tavalla tai toisella 100 km kuukauden aikana. Auto ei nyt kelpaa vaan ihan omatoimista liikkumista peräänkuulutetaan! Idean isänä on Jaakko Lehtinen. Vielä syksyn aikana ehtii hyvin mukaan, jos vaikka näin yht’äkkiä haaste tuntui ylivoimaiselta.

Jaakko lehtinen

Jaakko Lehtinen

Useampi pienempikin matka yhteen laskien tuottaa päivässä kelpo kilometrit! Kuitenkin jokainen saa haastaa itsensä kuntonsa mukaan! Mukaan vaan kaikki vaikka pinemmälläkin matkalla! Lasketaan  lopuksi  vaikka kaikki yhteen, ja katsotaan mitä ollaan saatu aikaiseksi!