Vuosikokous Tarinatuokio 20.11.2019

20.11.2019 pidettiin Naantalin Eläkeläisten vuosikokous perinteisesti Tarinatuokion yhteydessä. Jäsenistöä oli kerääntynyt tapahtumaan 113 henkeä.

Päivä osui Lasten oikeuksien 30 vuotis-juhlapäiväksi ja niinpä eläkeläiset käyttivät tilaisuuden muistelemalla omia lapsuusvuosiaan vanhoja koululaulujaan laulamalla. Maruset esiintyivät Leena Litzénin johdolla ja Leena juonsi ja säesti yhteislaulut.

Vuosikokous

 

 

 

Vuosikokous kirvoitti yhdistysväen keskustelemaan ehdotetusta jäsenmaksun korotuksesta vilkkaasti ja asia jakoi mielipiteitä niin, että jouduttiin menemään käsiäänestykseen, joka tässä yhdistyksessä on ollut varsin harvinaista. Jäsenmaksu on ollut vuosia 10 € ja korotus 50% tuntui prosenttina paljolta. Tarinatuokioita kohden, joita meillä on vuosittain 17 kpl se kuitenkin on vain 30 senttiä. Korotuksen tarvetta perusteltiin vapaajäsenien määrän lisääntymisellä sekä kulujen kasvulla. Muistutettiin yhdistyksen olevan vakaavaraisen, mutta toisaalta yhdistys käyttää varojaan mm jäsenistön hyväksi matkojen ja liikunnan tukemiseen, laitehankintojen ym. päivittämiseen ajan tarpeet huomioiden. Äänestyksen tuloksen myötä jäsenmaksut päätettiin nostaa 15 euroon.

Hallituksesta erosivat erovuoroisina pitkään yhdistyksen hyväksi toiminut 1. vpj Pirkko Rauhanummi, emäntä Arja Lehtonen ja monessa puuhanaisena, myös aiemmin ohjelmatoimikunnan puheenjohtajana toiminut Riitta Tuhola. Uusina hallitukseen valittiin Raija Kyttälä ja Kaija Suominen.

Päivän vierailijana saimme Turusta palotarkastaja Johanna Hakosen. Hän muistutti kodin järjestyksen merkitystä palontorjunnassa ja turvallisessa asumisessa. Kodin kulkuväylien esteettömyys ja puhelimen sijainti ja helposti saatavilla olevana on vanhuksien turvallisuudelle välttämättömiä seikkoja.

Palotarkastaja Johanna Hakola

Palotarkastaja Johanna Hakola

Naantalin Aurinkoiset Pikkupojat

Naantalin Aurinkoiset Pikkupojat

Lopuksi saimme nauttia uudesta laulajaryhmästä: Naantalin Aurinkoiset Pikkupojat esiintyivät ja vetivät mukaansa muitakin lauluintoisia.

Kaikki taas hyvin ja  sitten me laulettiin!

Lopuksi jännitettiin arpajaisonnea!