PUHEENJOHTAJA REIJO KOUVON UUDENVUODENTERVEHDYS 1.1.2021

PUHEENJOHTAJA REIJO KOUVON UUDENVUODENTERVEHDYS 1.1.2021

Kiitän jäseniämme saamastani luottamuksesta tultuani valituksi yhdistyksen puheenjohtajaksi vuosille 2021-2022.

Taakse jäänyt vuosi 2020 jää muistoihin monella tapaa poikkeuksellisena. Yhdistyksen toiminta käynnistyi suunnitelmien mukaan vuoden alussa mutta koronaepidemia keskeytti vuosiohjelman jo maaliskuun puolivälissä. Syyskesällä voitiin jatkaa koronan helpotettua hetkeksi ja 7.10. olikin sitten toistaiseksi viimeinen tarinatuokio. Syyskokous 25.11. onnistuttiin vielä pitämään tiukin turvatoimin.

Vaikka toimintaympäristön epävakaisuus on lähes koko vuoden ollut varjona, ovat viihdekerhomme  Maruset ja Kainot Pojat terveysturvallisuusohjeita noudattaen esiintyneet pyydettäessä. Myös liikunnalliset kerhot ovat toimineet sallituin ehdoin.

Kirjoitan tätä 21.12. ja huomisesta alkaen valo alkaa voittaa päivä päivältä. Tämä merkitsee myös toivon lisääntymistä. Toivo antaa voimaa ja sen lisäksi meidän on nöyrästi noudatettava annettavia viranomaisohjeita. Näin palaamme normaaliin elämään.

Kiitän jäseniämme yhdistyksen hyväksi tehdystä työstä ja toivotan terveyttä ja hyvää mieltä alkaneelle vuodelle. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme.

What do you want to do ?

New mail