Teatterimatka Saloon la 17.10. PERUTTU

la 17.10. Teatterimatka Saloon, Seili-musikaali

ON PERUTTU TEATTERIN TAHOLTA

 


Hinta sisältää: bussimatkan, lipun sekä väliaikakahvin

 

MUSIKAALI SÄRKYNEIDEN SYDÄNTEN SAARESTA

Käsikirjoitus: Satu Rasila

Dramatisointi: Mikko Kouki

Musiikin sovitus: Jussi Vahvaselkä

Ohjaus ja sovitus: Pauliina Salonius

Laulujen harjoitus: Outi Ollila

Orkestrointi ja äänisuunnittelu: Pasi Ketola

Koreografia: Marko Carlsson

Pukusuunnittelu ja kampaukset: Taija Jokilehto

Maskeeraus: Anni Salomaa

Lavastus ja rekvisiitta: Riku Suvitie

Videosuunnittelu ja -ohjaus: Pauliina Salonius

Valosuunnittelu ja videomapping: Timo A. Aalto

Videokuvaus: Onni Larri

Kuvat: Jere Satamo, Mikko Pääkkönen

Graafinen suunnittelu ja videoeditointi: Marcus Lindén

5609449-696x484

Rooleissa: Merita Seppälä, Roope Pelo, Jaana Joutsela, Ami Aspelund / Satu Lehtinen, Sanni Suvila-Nuutinen / Hannele Saari, Emmy Welin, Mira Lattu, Sonja Leino, Pasi Nikula, Nora Koivunen, Esa Lehtinen, Teppo Rantanen, Sari Koskela, Saila Rouhiainen

Salon Teatterin syksyn päätuotantona nähdään Seili-musikaali. Näytelmä saa ensi-iltansa 12.9.2020 ja se jatkaa ohjelmistossa helmikuulle 2021 avaten Salon Teatterin 60-vuotisjuhlavuoden. Näytelmä sai kantaesityksensä Turun Kaupunginteatterissa 2014.

Seili on tarina pienestä yhteisöstä ja toivosta kohtuuttomien kohtaloiden keskellä. Seilin tapahtumat saavat alkunsa, kun Sofia karkaa omista häistään ja rakastuu päätä pahkaa pakomatkallaan tapaamaansa Johannekseen. Heidän rakkaudelleen ei kuitenkaan ole sijaa siinä hetkessä ja yhden onnettoman sattumuksen seurauksena Sofia joutuu Seilin mielisairaalaan, jossa hänet todetaan parantumattomasti mielisairaaksi. Saarella hän tutustuu muihin potilaisiin, joiden elämäntarinat liikuttavat ja saavat ymmärtämään, että kaikki Seiliin suljetut naiset eivät ehkä sittenkään ole hulluja.

Seili kertoo kipeästä rakkauden kaipuusta, toivoa ylläpitävästä voimasta, ja osoittaa elämän haavoittuvuuden. Se on tarina suljetusta saaresta, jossa yhteisön voima ja tuki kannattelevat sen jäseniä, kun saari tukahduttaa kaiken muun sisäänsä. Seilissä aika menettää merkityksensä ja jäljelle jää vain tämä hetki – se on kaikki mitä on.

Tarinaa mukaillen Seiliin on valittu musiikkia suomalaisilta naisartisteilta. Seilissä kuullaan sovituksia muun muassa Jenni Vartiaisen, Anna Puun, Chisun, Emma Salokosken ja PMMP:n kappaleista. Musiikin sovituksen on tehnyt Jussi Vahvaselkä. Onni Larrin upea kuvamateriaali Seilin saarelta vie katsojan tarinan alkulähteille ja tuo teoksen lähemmäs katsojaa ennenkokemattomalla tavalla. Näytelmää tähdittävät Vuohensaaren kesäteatterin huippusuositusta Myrskyluodon Maijasta tutut Merita Seppälä, Roope Pelo ja Ami Aspelund.

Sigridin roolissa vuorottelevat Ami Aspelund ja Satu Lehtinen, Alman roolissa Sanni Suvila-Nuutinen ja Hannele Saari.

 

 

 

Matkat toteutetaan yhteistyössä Launokorven ja Star Toursin kanssa, matkalla mukana myös muita matkalaisia (paitsi teatteri to 26.11.)

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail